Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Αυτό το "ανοικτό πανεπιστήμιο" ποιός θα το "κλείσει";

πηγή: ΕΟΣ

Το παπαδαριό περιλαμβάνει περίπου 12.000 δημοσίους υπαλλήλους και διαχειρίζεται μια τεράστια ακίνητη περιουσία. Παραμένει άθικτο από τα μέτρα του μνημονίου, της τρόικας και του ΔΝΤ. Κανένας παπάς δεν θα απολυθεί  από δημόσιος υπάλληλος και κανένα τέλος ακίνητης περιουσίας δεν θα καταλάβει καμία ιερά Μητρόπολη για τα ακίνητα που έχει υπό την κατοχή της.

Αυτά πάντως συμβαίνουν στην χώρα μας και όχι την Ε.Ε., όπου δεν υπάρχουν παπάδες - δημόσιοι υπάλληλοι. Αυτή είναι η μία πλευρά του ζητήματος. Η άλλη πλευρά είναι ότι αυτό το παπαδαριό μπορεί να προπαγανδίζει  χωρίς κανένα εμπόδιο - εν ώρα υπηρεσίας - τα πιο αντιδραστικά και  αναχρονιστικά κηρύγματα που προσβάλουν την νοημοσύνη και του τελευταίου πολίτη αυτής της χώρας. Παρακολουθείστε τα παρακάτω video. Δεν έχουν γυριστεί τον μεσαίωνα αλλά το 2010. Δεν έχουν επίσης γυριστεί σε κανένα θεοκρατικό καθεστώς, αλλά στην χώρα μας, στο "πνευματικό κέντρο" μιας επαρχιακής πόλης. Είναι από τα μαθήματα που παραδίδει το "ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ" της σχολής Γονέων στην Κατερίνη.


1. Ο Θεός εμποδίζει τους επιστήμονες να βρουν το φάρμακο για τον καρκίνο γιατί δεν θέλει να μειωθεί η ροή των πιστών προς τον παράδεισο! 

2. Αν λάχει και βρεθείτε στην Κόλαση υπάρχει τρόπος μετά θάνατον να βγείτε απ' εκεί! Αρκεί να υπάρχει κάποιος γνωστός σας ζωντανός που θα φροντίσει για σας...


3. Πως ένας νέος άγαμος μπορεί να λύσει τα προβλήματα του με το ...δεξί χέρι του Χριστού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου